Elérhető az infotéka Bér.NET

infotéka Bér.NET | bérszámfejtő program
Az Infotéka Kft. Bér.NET alkalmazása váltja a 2005 óta forgalomban lévő szoftvert. Teszi ezt annak érdekében, hogy továbbra is maximális kiszolgálásban részesítse ügyfeleit a mai kor elvárásainak megfelelően. Az új szoftverre váló átállás folyamatos lehet a cégekkel, de legkésőbb 2017. december 31-ig meg kell történnie. Ettől az időponttól frissítéseket már csak az új programra készítünk. A váltás anyagi terhet nem ró klubtag és szoftverkövető ügyfeleinkre, részükre az áttérés díjmentes.

A felhasználói szokásokat és elvárásokat figyelembe véve a paraméterek csak minimálisan módosíthatók. Ez vonatkozik a számfejtés paramétereire, a lista és NAV bevallásokra egyformán. A korábbinál gyorsabb és automatikus frissítés biztosítja a folyamatos jogszabálykövetést, az attól illetve a beépített paraméterektől való eltérést a dolgozókhoz rendelhető egyedi jogcím paraméterezéssel lehet felülbírálni.

Az infotéka Bér.NET alkalmazás MS SQL alapokra épül, kihasználva annak előnyeit. Amellett hogy a korábbi adatok áthozhatók az új rendszerbe, a funkcionalitás is bővült. Beállítható a dolgozókhoz az esetleges letiltások törvényi előírások szerinti automatikus levonása is. Kibővített lehetőségek kínálkoznak a teljes egészében naptár alapú számfejtési funkciókhoz. Ilyenek a csoportosan kijelölhető, akár több dolgozóra is kiterjeszthető, vizuálisan szemléltetett kieső idők, szabadságok, órák és pótlékok előírása. A csoportos számfejtés akár mindenkire, akár egyenkénti léptetéssel is elvégezhető. A módosítás lehet önellenőrzés típusú is, azaz a bevalláson külön lapon fog szerepelni. A listák csoportosan is lekérdezhetők (pl. kilépő dolgozó adatlapjai egyben). A számfejtési idő sebessége a töredéke a korábbinak. A bérek utalásán kívül lehetőség van a letiltások és járulékok automatikus utalására is.


A szükséges és elvárt operációs rendszer a Windows 7,8,10 (Windows XP nem támogatott!).


Az átállást az online dokumentáció mellett oktató filmek is segítik.
Az alkalmazás letöltésére a program ismertető letöltések fülén van lehetőség
Népszerű termékek