Szoftvereinkkel együttműködő, szoftvereink által támogatott alkalmazások

Ezen az oldalon azokat a harmadik féltől származó alkalmazásokat tesszük közzé, amelyek ügyfeleink javaslata alapján az alkalmazásainkkal történő feladatokat átláthatóbbá, gyorsabbá tehetik. Ez a lista folyamatosan bővülhet, amennyiben olyan viszzajelzéseket kapunk egy alkalmazásról, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelel.
Az Adriana egy több száz könyvelő által használt, bejáratott banki forgalom feldolgozó szolgáltatás. A bankszámlakivonaton szereplő tranzakciók automatikus kontírozására, számlakiegyenlítések összepontozására képes. Ezen kívül többek közt képes a különböző futárcégek utánvétes kimutatásait, valamint a bankkártyás forgalom összesítőit (POS terminálok és online kártyaelfogadó rendszerek is) és a pénztárgépek napi zárásait is feldolgozni. Mindezeket be lehet tölteni az Adrianaval a kettős könyvviteli programjainkba, így jelentős munkaidőt lehet vele spórolni. Az Adrianaval ki fogja tudni használni a NAV számla API és a PSD2 banki API minden előnyét. Bővebb információt itt találnak: https://automatik.hu/adriana/infoteka

Korábbi CENTEX név alatt forgalmazott, több mint 10 éve bevált segédprogramok
Iparűzési adóbevallás készítő program http://iparuzes.hu
  • Infotéka Kontir.net programból készült excel segédtábla bemásolásával NAV 19HIPA ÁNYK számolt bevallás készíthető, ugyanebből a kalkulátorból önkormányzati ASP bevallás is feladható (1 telephely/cég változat)
  • Iparűzési adó megosztása sok telehely között, különféle megosztáskombinációkkal + 19HIPA feladás
Excel mérleg + word kiegészítő melléklet https://obrmerleg.webnode.hu
Excel alapú mérleg, mely számos mutatószámot állít elő a mérleg és eredménykimutatásból, A word-ben készült 20 oldalas igényes kiegészítő melléklet egérkattintásra átveszi és frissíti a beszámoló adatokat. Ebből feladás 3 mérlegforna felé (OBR, 1929 ANYK export), korlátlan mérleg és 20 előtelepített kiegészítő melléklet.

Az E-számla egy nemzetközi szabványokra és ajánlásokra épülő elektronikus számla és számlafizetési szolgáltatás, amely az Interneten keresztül biztosítja közhiteles elektronikus számla kibocsátását és befogadását, biztonságos körülmények között. A papíralapú bizonylatokat teljes egészében nélkülöző szolgáltatás megfelel az elektronikus számla jogszabályokban előírt követelményeinek illetve az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal az elektronikus úton kibocsátott számlákra vonatkozó egyes rendelkezések értelmezéséről kiadott közleményében foglalt ajánlásainak.
Bővebb információt itt találnak: https://www.e-szamla.hu/elektronikus-szamla-kibocsatas

Népszerű termékek