Segítségnyújtás

Egy hasznos tipp

Ha technikai problémával találkozik programjaink használata során, akkor mielőtt kapcsolatba lépne Ügyfélszolgálatunkkal, kérjük tanulmányozza tudásbázisunkat az alábbi linken:

Infotéka Online Tudásbázis


Sokrétű háttértámogatás

Elakadt az Infotékás programok használata során? Aggodalomra nincs ok: cégünk szakképzett munkatársai azonnal segítenek. Legyen szó hibakeresésről és javításról, frissítésről, mentésről, bemutatókról vagy betanításról, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésre. A háttértámogatás mindemellett fejlesztők, továbbá területi szakértők bevonásával történik.


Választható helyszín és csatorna

Együttműködésünk többféle módon is kivitelezhető: befáradhat hozzánk, az irodánkba, kollégáink kiszállhatnak az Ön telephelyére, de akár interneten keresztül is rákapcsolódhatnak a problémás számítógépre. A megoldás módja minden esetben a felmerülő igényeket követi, és a kérdés jellegét tükrözi. Személyre szabott ajánlatot a (06-1) 452-1051-es telefonszámon vagy írásban az info@infoteka.hu email címen kérhet.


Díjak

A szolgáltatás aktuális ára az elvégzett munka típusának és a munkaórák számának függvénye. Amennyiben Ön rendelkezik szoftverkövetéssel, vagy befizetett klubtagunk, 50% kedvezményt biztosítunk a mindenkori eseti árból. Paraméterezés és egyedi fejlesztés esetén a felmerülő kérdésre személyre szabott árajánlatot kínálunk, míg általános esetben a díjszabás az alábbi táblázat alapján történik:


Szolgáltatások Nettó ár
Konzultáció 10 000 Ft / óra
Konzultáció – kedvezményes 5 000 Ft / óra
Adatbázis javítás 10 000 Ft / óra
Adatbázis javítás – kedvezményes 5 000 Ft / óra
Adatbázis javítás DOS-os szoftverekre 12 000 Ft / óra
Tanácsadás, hibakeresés 10 000 Ft / óra
Tanácsadás, hibakeresés – kedvezményes 5 000 Ft / óra
Online segítségnyújtás 12 000 Ft / 0,5 óra
Online segítségnyújtás – kedvezményes 6 000 Ft / 0,5 óra
Kiszállási díj (Budapest területén a kiszállási díj tartalmazza az útiköltséget is) 10 000 Ft / alk
Kilométer díj (Budapesten kívül oda-vissza útra) 120 Ft / km

Népszerű termékek